Poze LAC UNGHII SEMIPERMANENT, HYBRID - SENSUAL REDS

  • Poze LAC UNGHII SEMIPERMANENT, HYBRID - SENSUAL REDS
  • Poze LAC UNGHII SEMIPERMANENT, HYBRID - SENSUAL REDS
  • Poze LAC UNGHII SEMIPERMANENT, HYBRID - SENSUAL REDS
 
 
Pin It


LAC UNGHII SEMIPERMANENT, HYBRID - SENSUAL REDS

Pret: 22 RON

 

 

Comanda minima este 35 de lei ! Comanda de 99 lei si ai Livrare Gratuita !


Lacul de unghii Semipermanent Hybrid Helen Sullyvan – Gel Lac Hybrid
Gelul Lac Hybrid sau lacul Semipermanent Hybrid este un produs NOU dezvoltat in industria manichiurii, o noua tehnologie ce incorporeaza rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii lacului (se aplica foarte simplu asemenea unui lac sau oja clasica (avand si aceeasi consistenta), pastrand insa in timp rezistenta unui gel).


Este un produs care se aplica la mijlocul dintre gelurile si lacurile de unghii. Acest gel lac hybrid sau oja semipermanenta hibrid ofera o culoare deosebita cu luciul gelului colorat, care rezista pe unghii intre 3 si 4 saptamani, uscandu-se in 120 secunde.
Acest produs nou se poate aplica atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile false, la fel ca si gelurile colorate. Efectul este unul deosebit, o unghie compacta fara denivelari produse de culoare, fara imperfectiuni, o finisare de exceptie. Indepartarea de pe unghie se face in doar cateva minute prin aplicarea unei solutii dizolvante pe care o puteti gasi pe site.


GELUL LAC HYBRID este un produs profesional care are in compozitie predominant oja, ceea ce inseamna ca se va inlatura de pe unghii foarte usor cu acetona clasica in doar 5 – 6 minute.


Aplicare:


1. Inainte de aplicarea lacului gel hybrid baza (Base Coat) se pregateste unghia cu o solutia degresanta. Aceasta solutie nu necesita expunerea la UV (Ultra Violete).
2. Se aplica Gelul Lac Hybrid Baza (Base Coat) direct pe unghie. Datorita compozitiei foarte bune a acestei baze, nu este neaparat necesar pilirea unghiei inaintea aplicarii ei. Dupa aplicarea bazei, introducem unghiile in lampa UV si asteptam 3 min.


3. Aplicam gelul lac hybrid color in primul strat. Specificam si recomandam sa se aplice intr-un strat foarte subtire. Dupa aplicarea acestui prim strat de culoare, expunem din nou unghiile razelor UV timp de 3 min.


4. Dupa uscarea in lampa UV, aplicam al doilea strat de culoare lac gel hybrid. Specificam si recomandam din nou aplicarea intr-un strat foarte subtire. Expunem din nou unghia la razele UV timop de 3 min.


5. Se aplica Gelul Lac Hybrid Top Coat, pentru o sigilare si un luciu de exceptie. Expunem stratul de Top Coat la razele UV, dupa care degresam unghiile cu cleaner.


0771412153 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri , 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Oja UVProduse similare


Lacul de unghii Semipermanent Hybrid Helen...
22 RON
Lacul de unghii Semipermanent Hybrid Helen...
22 RON
Lacul de unghii Semipermanent Hybrid Helen...
22 RON
Lacul de unghii Semipermanent Hybrid Helen...
22 RON
  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Marturiile clientilor

 

Mi-ati rasuns la toate intrebarile si ati avut dreptate ! Produsele sunt perfecte pentru mine

Andreea Muntean

Vezi mai multe marturii